MEET THE TEAM

Maak kennis met ons team

Bij 2Refocus vormen wij een gedreven team met ieder ons eigen specialisme.

Hierdoor hebben voor elke uitdaging de juiste expertise in ons eigen team beschikbaar! Of je nu met een vraagstuk zit over osteoporose, diabetes type II of juist wedstrijd bodybuilding…

In ons team zitten o.a. afgestudeerden HBO Sportkunde (Lifestyle coaching)  en 2 studenten Fysiotherapie; door onze korte lijnen is overleg met de rest van het 2Refocus team snel geregeld en kunnen we voor jou het juiste pad uitzetten!

Op de foto hierboven zie je een groot deel van onze trainers!

Maak kennis met het hele team:

RICO VAN DE VEN
RICO VAN DE VEN ONLINE
Na mijn studie HBO Sportkunde heb ik in 2017 alle zekerheid die ik had losgelaten en een mega stap in het diepe gezet om mijn persoonlijk doel na te streven en ben ik gestart met 2Refocus.
Een leven vol vrijheid waarbij ik anderen help het maximale uit hun leven te halen. Ik neem je graag mee in mijn journey door jou te helpen al je doelen na te streven. Groei en ontwikkeling zijn dan ook de kernwaarden die ik altijd zal nastreven.
Focus on your goals; Het is nooit te laat opnieuw een focus te zetten!
SAMUEL LUIJTEN
SAMUEL LUIJTENBreda
Wie sporten saai vindt heeft nog geen kennis met mij gemaakt!
Als jonge tiener kwam ik al in aanraking met de fitnesswereld en heb ik me met veel nieuwsgierigheid verdiept in krachttraining, voeding en een gezonde levensstijl. Die nieuwsgierigheid is uitgegroeid tot een passie en de kennis die ik heb opgedaan deel ik graag.
Het is mijn missie om mensen te coachen naar het behalen van hun fitnessdoelen en hun leef kwaliteit te verhogen.
KOEN ZUIDWIJK
KOEN ZUIDWIJKBreda
Resultaten halen is mooi, maar ernaartoe werken is nog veel mooier. Ik ben meer dan een personal trainer. Voor mij is dit niet gewoon werk. Het is mijn passie om mensen te helpen. Ik ben een coach, trainer en een luisteraar!
STEVEN EDWARDS
STEVEN EDWARDSOosterhout
Na mijn carrière als profvoetballer heb ik besloten om alles wat ik heb geleerd op een andere manier van waarde te laten zijn.
Op dit moment voetbal ik als semi-prof bij SteDoCo.
Van kleins af aan ben ik al bezig met sport, vandaar dat het voor mij een makkelijke keuze was om een opleiding te volgen als Personal Trainer. Daarnaast ben ik erg gedreven en vind ik een gezonde levensstijl erg belangrijk. Dit wil ik graag ook aan andere mensen doorgeven.
Heb jij interesse en wil jij fit(ter) worden? Meld je dan NU aan en klik op mijn naam. Tot snel!
DENNIS PEETERS
DENNIS PEETERSOosterhout / Haarlem
Er werd mij altijd verteld om van je hobby je werk te maken.
Nu is sport meer dan zomaar een hobby. Het is mijn passie om mensen te helpen met het behalen van hun persoonlijke doelen. Personal Training is meer dan alleen training geven en samen aan doelen werken. Voor mij is het stukje connectie met mensen ook erg belangrijk. Het geeft mij dan ook oprecht voldoening wanneer wij samen aan jouw doelen gaan werken en deze samen behalen. Ik sport zelf zo’n 10 jaar met pieken en dalen. Heb zelf hele mooie resultaten behaald door hard te werken aan mijn fysiek maar ook aan mijn mindset. Ik weet dus heel goed wat er voor nodig is om bepaalde doelen te realiseren. Of dit nou gaat om afvallen, droog trainen, spiermassa aankomen of conditie verbetering. Ben jij bereid je voor de volle 100% te geven?
Let’s do this!
STIJN DEN BOER
STIJN DEN BOEROosterhout
Als jonge trainer ben ik zeer gepassioneerd en heb ik een duidelijke visie. Ik heb zelf in de schoenen gestaan van de meeste klanten en heb hierdoor heel veel kennis opgedaan. Deze wil ik nu toepassen om andere mensen te laten zien wat de niet te omvatten mentale en fysieke voordelen zijn van fit zijn en lekkerder in je vel zitten.
TESS BLOM
TESS BLOMOosterhout
Jarenlang heb ik mijn leven laten lijden door mijn eetstoornis, depressie en hoe anderen over mij zouden denken. Nadat ik mijn passie heb gevonden voor gezonde voeding, leerde ik ook de fitness wereld kennen. Nog een aantal jaar heb ik moeilijk gehad met mijn zelfbeeld, maar inmiddels zijn een gebalanceerd dieet en plezier hebben in de sportschool niet meer weg te krijgen uit mijn leven. Mijn doel is om jou te helpen naar een gezonde levensstijl waar je plezier uit kan halen en je doelen kan bereiken.
HANS BLOK
HANS BLOKWaspik
Inmiddels loop ik al 25 jaar mee in de wereld van fitness en krachtsport.
Van strongman trainingen tot high intensity Krav Maga. Ik vind het leuk (en effectief) om de elementen van alle sporten te gebruiken in mijn trainingen, zodat je verzekerd bent van een complete work-out.
Ik ben werkzaam in een revalidatiecentrum en haal veel voldoening uit het helpen van mensen om hun kwaliteit van leven te verbeteren op zowel fysiologisch als mentaal vlak.
Of het nu gaat om sportrevalidatie, afvallen, sterker of gespierder worden of om je algehele fitheid te verbeteren, ik zie het als mijn missie om jou je persoonlijke doelen te laten behalen middels diversiteit, enthousiasme en professionaliteit.
JACK HERMANS
JACK HERMANSWeert
Een gezondere levensstijl begint met training en coaching bij 2Refocus.
Met name als je gewicht wilt verliezen, ben ik je trainer/coach!
Ik ben ervaringsdeskundige: ik ben in 2017 zelf van 112 kg naar 85 kg gegaan en weet dus wat er voor nodig is om dat te bereiken, maar belangrijker nog, om dat vol te houden!
Afvallen is tijdelijk; afslanken is duurzaam!
Met het volgen van een dieet, val je af. Maar als je stopt, komen de kilo’s net zo snel weer terug! Bij 2Refocus ga je daarom met mij afslanken: we gaan je spierkwaliteit verbeteren en je krachtuithoudingsvermogen vergroten, waardoor je lichaam meer kcal gaat verbruiken en vet gaat verbranden! Duurzaam!
Ik weet welke obstakels op je pad komen en kan je dus daarbij uit ervaring coachen! Door mijn opleiding tot fitness trainer A en B krijg je de juiste begeleiding tijdens de training. Het geeft mij voldoening als jij ook je doel behaalt!
COLIN BATEN
COLIN BATENWeert
Als Personal Trainer weet ik hoe belangrijk het is om een gezonde levensstijl te hebben.
Doormiddel van Fitness kan jij die gezonde levensstijl krijgen. Of dit nou afvallen, spiermassa opbouwen of om actiever te leven is.
Bij 2ReFocus heb je alle expertise in een team!
JAAP SMITS
JAAP SMITSWeert
Door mijn studie Sportkunde aan Fontys Hogeschool en mijn passie voor sport (Handbal, 1e divisie) heb ik mij verder verdiept in leefstijlcoaching.
Ik weet als actief sporter hoe belangrijk het juist uitvoeren van (spierversterkende) oefeningen is om blessures te voorkomen en je gewrichten soepel te houden. Door mijn specialisatie als leefstijlcoach ben ik samen met de rest van het 2Refocus team voor jou van waarde om je doelen te behalen!
Ik ben door mijn afgeronde HBO studie officieel erkend leefstijlcoach en sta dus ook op de website van de accrediteerde leefstijlcoaches (klik op mijn foto voor de link!)
Ik kan je dus maximaal begeleiden bij je leefstijl aanpassing: online via zoom of juist offline in Weert ( en als het nodig is….kom ik een keer naar de andere locaties!)
ROBIN VAN DE GROES
ROBIN VAN DE GROESWeert
Na mijn afgeronde studie aan het CIOS (Sport en Bewegen) ben ik gestart met de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Zuyd.
Dus door mijn kennis en passie over krachttraining, fit worden en afslanken ga ik jou helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen!
AYHAM TANBAKJI
AYHAM TANBAKJIWeert
Door mijn kennis en passie over krachttraining, fit worden en afslanken ga ik jou helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen!
Rico van de Ven

WAT WE DOEN

PERSONAL TRAINING & LIFESTYLE COACHING

Wil jij graag zo gespierds zijn als Dwayne ‘The Rock’ Johnson? Of wil jij liever een kont als Kim Kardashian? Of het nu om afvallen gaat of spiermassa vergroten, 2Refocus helpt jou bij het behalen van je doel. Onze personal trainers & lifestyle coaches bieden jou een persoonlijk trainingsschema en voedingsplan dat past bij jouw dagelijkse leven. Zo behaal je dagelijks de beste resultaten zowel binnen als buiten de sportschool, zonder lastige diëten of het tellen van calorieën.

Tijdens je PT sessies in de sportschool heeft jouw coach 100% aandacht voor jou! Niet alleen geeft hij je de motivatie om door te gaan, maar hij helpt jou ook aan de juiste oefeningen en technieken om het beste resultaat uit jouw sessie te halen. En jij bepaalt zelf hoe vaak per week je deze sessie wilt!

Ook buiten de sportschool sta jij in contact met je coach. Via de app kan jij op elk moment van de dag bij je coach terecht met vragen. Zo helpt hij jou bij het maken van verstandige beslissingen en daagt hij je uit om op een ludieke manier (zonder te sporten) toch voldoende beweging uit je dag te halen. Met behulp van 2-wekelijkse metingen, volgen wij jouw voortgang nauwkeurig. Zo zetten we per 2 weken stappen richting jouw doel!

Bang voor de meting? Geen paniek! Wij snappen heel goed dat je niet elke week 10 kilo kwijt raakt, maar soms zelfs iets aankomt. Een feestje hier, een borreltje daar en voor je het weet zijn je 2 weken weer voorbij. Bij 2Refocus oordelen we je ook niet op de meting. Sterker nog, wij zoeken de oplossing bij onszelf! Wij doen er namelijk alles aan om jou te helpen bij het behalen van je doel. Dus als jouw trainingsschema en voedingsplan niet voldoende resultaat bieden, passen we deze aan naar jouw nieuwe situatie.

Dus ben jij er klaar voor om je lichaam weer topfit te maken? Kies een programma en meld je aan!

We werken vanuit de Basic-Fit in Breda (Teteringsedijk 297), de Basic-Fit in Oosterhout (Beneluxweg 5) en de Basic-Fit Weert (Maaspoort 54) én via online coaching!!
Dus waar je ook verblijft, 2Refocus kan je helpen!

Bekijk ons aanbod
Lees de veelgestelde vragen

2REFOCUS

KLAAR OM VAN START TE GAAN?

Yes! Let’s goooo

© Copyright 2017 – 2022   |   2REFOCUS  |   KVK: 68855788   |   All Rights Reserved   |   Powered by WordPress